Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

lauantai 27. tammikuuta 2018

Kookossuklaavertailu



Kyllä nyt kelpaa aloittaa bloggaaminen tarttumalla suklaanystävän uuteen ongelmaan, eli valintaan kahden kookossuklaan välillä. Fazer toi talviuutuutena Karl Fazer Kookossuklaan (38 g), jota tietysti pitää maistaa. Vertailukohteena on tietysti vanha kunnon Bounty (57 g), Mars-yhtiön vanha herkku.

Okei, kookossuklaat jakaa mieltä, myös omassa perheessä. Minä kuulun faneihin, eikä hävetä, mutta se on ihan OK jos sinulle ei kookossuklaa maistu - maailmasta löytyy taatusti jokaisen makuhermoihin sopiva suklaa.

Tässä kuvat kummastakin suklaasta ns. avattuina.





Arvio: tiukka kisa. Bounty: hyvä klassinen maku; kookoksen maku vahvasti läsnä. Erityisetuna kaksi pientä patukkaa samassa pakkauksessa. Jälkimaussa maistuu vahvasti kookos; suklaa ei korostu liiaksi. Jälkimausta tuleekin keskeinen ero. Fazerin kohdalla maitosuklaa korostuu enemmän, sillä kookosta on vähemmän ja Fazerin maitosuklaan ominaismaku on vahva. Kookoksesta siten Fazerin kohdalla mieto jälkimaku. Erityisansiona Fazerin pikkupatukoille tyypillinen muoto, jossa voi napata suuhun sopivia pikkupalasia. 

Voittaja: Bounty kookoksenystävän makuun, Fazer kevyempään makuun.

Testatut karkit peräisin: Bounty lähti mukaan Prismasta ja Fazerin kookossuklaa lähi K-Marketista.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti