Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

lauantai 5. toukokuuta 2018

Karl Fazer Cocoa Biscuit & Vanilla in Milk Chocolate



Karl Fazer Cocoa Biscuit & Vanilla in Milk Chocolate, 240 g.

Laivaherkku nyt maistelussa, tällä kertaa Karl Fazerin Domino-suklaa. Nimensä mukaisesti maitosuklaaseen on lisätty kaakaokeksiä ja vaniljanmakuisia muruja. Tätä ei ole käsittääkseni vielä myynnissä maissa, mutta ei hätää, eiköhän se vielä tule ellei jo ole tullut.

Suklaan koostumuksessa korostuvat sattumat, eli keksinpalat ja valkoiset, vaniljanmakuiset murut, jotka lienevät jonkinlaista kreemiä. Murut tuovat rakenteeseen lievää rapeutta ja sopivaa lisämakeutta Karl Fazerin ns. perinteiseen maitosuklaaseen, jota on nähdäkseni käytetty dominon kaverina.

Jostain syystä en muistanut kuvata läpileikkauskuvaa, mutta samapa tuo, suklaata se on ja hyvältä maistuu. Etsikää käsiinne.

Tuomio: maku on oikein mainio ja voisinpa hyvinkin ostaa tätä. Parempi kuin Marabou Oreo, joten jatkoon.

Herkku peräisin: Helsingin ja Tallinnan väliseltä matkustajalautalta.

1 kommentti:

  1. Halusin kommentoida tänne jotain, kun en nähnyt monia kommentteja. Voi tosin olla ettet tule näkemään tätä mutta toivon niin. Luin aikalailla kaikki näistä kirjoituksistasi, ja on kyllä laadukasta tekstiä. Tai minusta ainakin oli viihdyttävää lukea arvosteluja näistä karkeista, varsinkin tekstin ollessa nokkelaa ja mukavalukuista.
    Kiitos tästä lukukokemuksesta

    VastaaPoista