Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Malaco Aakkoset Emoji


Aakkoset Emoji on Malacon uutuuspussi, jonka paino on 315 g. Pussissa on tarjolla yhdeksän makua, jotka näkyvät kuvassa. Karkit on jaettu kahteen ryhmään, kirpeisiin ja hedelmäisiin. Kirpeissä makuja ovat vesimeloni, fizzy-pop ja cola. Kirpeät karkit ovat pussin heikointa antia. Vesimelonin kohdalla hedelmän maku on hyvin lievä, jopa valju. Fizzy-pop maistuu yksinkertaisesti hammastahnalle, eikä se ole positiivinen mielleyhtymä laisinkaan. Colan kohdalla maku on selkeä, mutta toisaalta kirpeys ja cola eivät oikein sovi yhteen. Ei siis uponnut, ei lainkaan. Perheen piirissä tehty testi vahvisti havainnon.

Pussi saa toivoa hedelmäisistä mauista. Greippi-maun kohdalla greippi maistuu parhaiten karkin alussa ja fiilis on positiivisen raikas. Appelsiini on ehkä pussin paras karkki. Persikan kohdalla maku on läsnä karkin syönnin alusta loppuun, mikä ei todellakaan ole tavallista. Mukava hedelmäinen ja raikas tuntu ja kaiken kaikkiaan sopiva lisä pussiin. Pussissa on mukana myös mango-karkki. Mango-maku ei ole suuri suosikkini, ja tässä tapauksessa maku sopi mielestäni karkkiin aika huonosti. Hedelmäisten ryhmässä oli mukana myös kaksi "hedelmää", mustikka ja mansikka. Mansikka maistui ihan liivatteisen hyvin, mustikan kohdalla läsnä oli taas turhan esanssimainen maku.

Kaiken kaikkiaan fiilis oli aika matala. Yleensä ottaen karkeissa maistui liivate ja esanssi, mitkä eivät ole oikein kivoja mielleyhtymiä. Pussin sisältö on sisällään kokeileva, mistä plussaa. Silti en aio ostaa Emoji-pussia jatkossa, muutaman hyvän karkin pilaa heikkojen tai keskinkertaisten karkkien suuri määrä. Erityisesti kirpeiden osuus ei vakuuttanut ja hinta-hyötysuhde on matala. Ei jatkoon.

Karkit peräisin: ostin ruokakaupasta.
 

2 kommenttia: