Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Kismet Omar


Omar kermatoffee on yksi vanhoista suosikeistani, joten tartuin kaupassa Fazerin  Kismet Omariin suurella kiinnostuksella. Kismet Omar on 55 g painoinen suklaavohveli,  siis samaa sarjaa kuin Fazerin Kismet-suklaa. Minulla on Kismet-patukkaa kohtaan vähän epävarma suhde. Minulle se edustaa lapsuuden aikaa, kun isä kävi kaupassa ja osti kaikille perheenjäsenille Kismetit. Toisaalta suklaavohveli menee omassa suosikkilistassani melko matalalle, joskin ahmin Fani-palojen tyyppistä "keksiä" todella suurella antaumuksella. Ehkä suurin syy suhteellisen matalaan Kismet-sijoitukseeni onkin se, että Kismet on aika kuivahko suklaa. 

 
Josta päästään Kismet Omariin. Kermatoffeen maku sopii ihan hyvin Kismetiin mukaan, ja suutuntuma on ehkä hivenen kosteampi kuin tavallisen Kismetin kohdalla. Omarin maku tuntuu myös jälkimaussa. Suklaan rakenne kuin samanlainen kuin tavallisella Kismetillä, mutta läpileikkauksessa on havaittavissa vaaleampi sisus kuin tavallisessa Kismetissä. 
 
No, onko Kismet Omar roskaa vai neroutta? Ei kumpaakaan, mutta suosittelisin sellaiselle joka tykkää Kismetistä. Omar-fanille kokemus oli ihan positiivinen, joten voin senkin puolesta suositella.
 
Tuote on peräisin: lähimarketista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti