Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Haribo Matador Sunny Mix


 


Tuttuja hahmoja uusissa mauissa, toteavat Haribon nettisivut Matador Sunny Mix -uutuudesta (270g). Laitoin kuvan myös pussin takaosasta, jossa karkeille annetaan nimiä. Käytännössä kaikki erilaiset karkit eivät ole esitettyiinä, joskin eipä asialle taida olla tarvettakaan. Jäin kaipaamaan jonkinlaista erittelyä siitä, millaisia makuyhdistelmiä on nyt haettu takaa, mutta heitelläänpä sitten hatusta.

Aloitan lakritsasta, joka ei vastaa käsitystäni lakritsasta. Liivatteinen maku, sisus kuitenkin kivan raikas, ehkä hivenen kookosta mukana? Pussin kokonaisuus on muutenkin liivatteisen oloinen, mikä nyt ei varmaan yllätä ketään ns. kumikarkkipussin kohdalla, mutta sanotaanpa asia nyt ääneen. Pussissa ei ole liikaa ns. kumikarkkeja, joiksi miellän alla olevassa kuvassa marjojen ja hedelmien muotoon tehdyt karkit. Ns. Fruity Dukatos-karkit olivat ehdottomia suosikkejani, tuppaan nimittäin tykkäämään puolikovista raikkaan hedelmäisistä karkeista. Muista jäi hiukan mitäänsanomaton kuva, mutta ainakin kokoja ja makuja oli sopivasti.
 

Tuomioksi asettuu niin sanotusti kolme tähteä viidestä, mutta sellainen fiilis, että tällaisen pussin voisi ostaa uudestaankin. Käyttämässäni kaupassa hinta taisi olla yllättävän korkea, kolmen euron luokkaa. Siinä mielessä hinta-laatusuhde ei ehkä ole ihan kohdallaan.
 
Pussi peräisin: lähimarketista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti