Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

lauantai 3. maaliskuuta 2018

KitKat Bites

KitKat on jostain syystä yksi maailman tunnetuimmista suklaapatukoista, jossa suklaan ideana on tarjota vohvelin ja maitosuklaan yhdistelmää. KitKatia valmistaa sveitsiläinen Nestlé, jota voi kai luonnehtia todelliseksi kulutustavarajättiläiseksi. Firma tuottaa muun muassa erilaista syötäviä niin äidinmaidonkorvikkeista erilaisiin herkkuihin. KitKatia ei ole myyty Suomessa palttiarallaa kymmeneen vuoteen, ennen kuin nyt maistelussa ollut KitKat Bites (104g) tuli myyntiin.

Vohvelitäytteisen maitosuklaan avain on vohvelin suhteellisessa vähäisyydessä, kun kyse on tarkoituksellisen pienistä haukkapaloista omituisen kokoisessa pussissa.

Sivuhuomiona todettakoon, että pussin  takana korostetaan suklaassa käytettävän kaakaon eettisyyttä, mikä perustuu siihen että firma väittää tukevansa kaakaoviljelijöitä. En ota tähän väitteeseen kantaa, mutta tällaisten mainoslauseiden kohdalla voi aina muistaa, että uskoo ken tahtoo.

Tuomio: KitKatissa on 29% kaakaota, mikä korostuu vahvassa suklaan maussa. Vohjvelia ei ole liikaa ja sisällä olevassa mössössä on epämääräisen nettilähteen mukaan käytetty muun muassa varsinaista KitKatia mukana. Haukkapalojen koko on sopiva, makeus on hyvä eikä vohveli dominoi laisinkaan. Jatkoon. En ole mikään supervohvelisuklaaystävä, joten tällä kertaa poikkeuksellisesti osa pussissa jäi syömättä.

Tuote oli peräisin: ostin Prismasta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti