Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Panda Lakupala mansikka

Maistelussa Pandan Lakupala mansikka, 250g. Nyt jää linkkaamatta, sillä Pandan omat tuotesivut ovat onnettoman linkkaamisen kannalta.

Olen aika puolueellinen maistelija, koska Pandan lakupalat ovat ehdottomia suosikkejani lakritsan osalta, ja välillä tulee jopa käytyä Pandan tehtaanmyymällä, vaikka ei kauppatilana olekaan kummoinen. No, asiaan. Pussissa on kahta eri lakua, mansikka ja mansikkatäyte. Laku on sinällään sama molemmissa, eikä pussin mauista löydy hirveitä yllätyksiä. Maku on saatu aikaiseksi mansikkapyreellä, mistä annan plussaa. Suosikkini oli tällä kertaa ilman täytettä oleva laku, vaikka täyte ei olekaan missään tapauksessa pahaa. Maku säilyi vahvana loppuun saakka, ja lakun rakenne oli tuttu Pandan muista pusseista.

Tuote oli peräisin K-Marketista ja maksoi 1,45 euroa. Tämän perusteella arvioisin hinta-laatusuhteen mainioksi, silä tähän hintaan saa 250g lakritsaa. Ei voita lakupalan ns. perusmallia, mutta ihan hyvä kokemus siltikin. Pandalla on tarjolla jos jonkinlaista täytelakritsaa, pitää ehkä pureutua niihin myöhemmässä vaiheessa.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti