Otsikkokuva

Otsikkokuva
Karkkipäivä!

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Royal Valkosuklaakrispi


Cloettan Royal Valkosuklaakrispi (42g) on myös keliaakikoille sopiva suklaa, sillä tuote on gluteiiniton. Karkeasti silmäiltynä melko monikin suklaa olisi periaatteessa gluteiiniton, mutta tuotantolinjalla on saatettu käsitellä gluteiinia sisältäviä ainesosia ja siksi moni tuote on keliaakikon silmissä ikään kuin pilalla.

Noh, asiaan. Oletko syönyt Pandan valkosuklaalevyä? Olet? Sitten olet syönyt myös Royal Valkosuklaakrispiä, koska maku on aikalailla sama, ainoastaan sillä erolla että Royalissa on lievää rapeutta mukana riisikrispin myötä.


Royalissa on vakiintunut ulkoinen rakenne, mikä toimii. Kyseessä on useimmille tuttu yhtenäinen levy, joka koostuu toisiinsa kiinnitetyistä pienistä patukoista. Valkoinen suklaa korostuu miellyttävällä tavalla, ja riisikrispi tuo lievää syvyyttä herkuttelukokonaisuuteen. Krispi saadaan riisimuroista, joita on tuotteessa 5% verran. Ihan positiivista kaiken kaikkiaan. Jos tykkäät valkosuklaasta, voisin kuvitella tämän patukan sopivan sinulle oikein hyvin. Minusta tässä Royalissa on melko heikko hintalaatusuhde, sillä valkosuklaa ei ole erityisen mieleenpainuvaa eikä riisimurot riitä tekemään kokemusta sen radikaalimmaksi.

Tuote on peräisin: ostin S-marketista.

1 kommentti:

  1. Betting on sports in Maryland - Dr.MCD
    Maryland, Maryland, and the District of Columbia 천안 출장안마 offer a variety of sports betting options that are available in 양주 출장안마 Maryland. 파주 출장마사지 Sports betting is 시흥 출장샵 legal Mon, Dec 13Betting on football 안양 출장마사지 (Mon, Dec 13Plants of rage - RacewayMon, Dec 13Plants of rage - Casino

    VastaaPoista